S.H.E.L.

L.

               Sport Houdt Elk Lichaam Lenig

Gym

Aan de slag met spel, bewegen en turnelementen waarbij plezier en succeservaringen voorop staan, dat is in een notendop gym bij S.H.E.L.L. Op dit moment geeft S.H.E.L.L. in 2 groepen gym, ingedeeld op leeftijd. De lessen sluiten aan op de leeftijd en de interesse van de gymnasten.

De jongste groep start met een warming up in spelvorm om vervolgens te oefenen met grondvormen van bewegen en eenvoudige turnelementen. De les wordt afgesloten met een spel. In de les is er een combinatie van herhaling en vernieuwing, zodat de kinderen zien en ervaren waarin ze vooruit gaan en ook geprikkeld worden een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Bij de oudere kinderen laten we de grondvormen wat meer los en richten we onze aandacht op specifieke turnelementen. Daarbij gebruiken we allerlei toestellen dus het is breder dan brug, balk, mat en trampoline. Handstand radslag... naast de kracht van herhaling oefent iedereen ook vernieuwende elementen op zijn of haar niveau. Want ook in deze groep geldt: plezier staat voorop. Naast de les zijn er regelmatig 'gezellige' momenten zoals het vieren van 'Sinterkerst'. 

Vindt je het leuk om een keer mee te doen? Wil jij leren een flitsende radslag te maken? Kom een proefles volgen.